Dobříšský TeamGym v akrobacii a trampolíně
V sobotu 1.6.2024 pořádal klub Gymnastika Dobříš, z. s., 7. ročník Dobříšského TeamGym v akrobacii a trampolíně za finančního přispění města Dobříš. Závod se uskutečnil v rámci celosvětové každoroční události, MOVE WeeK, která se koná poslední týden v květnu. A propaguje výhody aktivního a pravidelného sportování. https://czech-republic.moveweek.eu/
Trochu statistických údajů Vám přiblíží organizační náročnost tohoto závodu. 354 gymnastů a gymnastek z 18 sportovních klubů, cca 60 trenérů (někdo měl jen dva, někdo i 4 a více), 20 organizátorů z řad rodičů, příznivců Gymnastiky Dobříš a z domácího klubu, 16 rozhodčích, v hledišti se prostřídalo cca 450 návštěvníků. Závod družstev 6 až 12 členných na dvou nářadí-trampolína, akrobacie, v pěti kategoriích. Věk děti a mládeže od 5 let do 16 let. Závod začínal v 8.00 a končil v 17.45. Na prvních 3 místech družstva obdržely diplom, pohár a medaile, věcné odměny. Ostatní družstva obdržely věcné odměny.

Našim závodnicím se vedlo. V kategorii 2015 a ml. naše družstvo zvítězilo. Ostatní tři družstva shodně obsadily ve svých kategoriích 5. místo. Odměny a medaile předával všem družstvům radní města pan Štěpán Souček a hlavní rozhodčí Václav Šercl, stávající předseda České asociace sportu pro všechny.
Za klub GD si dovoluji velmi poděkovat: panům Jarolímkům, kteří přivezli z Prahy nafukovací dráhu pro akrobacii. Zaměstnancům z firmy Dokas Dobříš v čele s Jirkou Pecharem za pomoc při převozu nářadí do haly a zpět, a zaměstnankyni haly pí. Chýlové za vstřícnost před, při a po závodě. Sokolu Dobříš za zapůjčení další trampolíny. Městské knihovně za zapůjčení stolů a židlí. A všem našim rodičům, kteří pomáhali v pátek při přípravě závodiště, v sobotu po celý den při organizaci závodu a úklidu závodiště. Chlapcům u trampolín. Trenérům za přípravu dětí a za přípravu celého závodu.
A že se závod vydařil!! : Adriana Krenková- Gymnastika Říčany: „děkujeme za pěkně uspořádaný závod. Bylo to moc fajn, za rok se u vás těšíme na viděnou“. Sokol Plzeň- Doubravka: Jana Kozáková:
„děkujeme za zaslané výsledky a děkujeme za skvělý závod a super organizaci, kdy v sobotu prošlo tělocvičnou téměř 450 závodníků a trenérů bez sebemenších problémů a v příjemné závodní atmosféře. Moc děkujeme i za závodníky, kteří, i když nedosáhli na medaili, si přesto odnesli odměnu za předvedené výkony“.
Za Gymnastiku Dobříš : Jitka Holcová

Stáhnout Vysledky_DTG24_3